Футболистът на ЦСКА Милчо Ангелов заяви, че единствената цел пред „червените“ е първото място. Талантът бе избран за Играч на мача между столичани и Монтана от 11-ия кръг на Първа лига. Момчетата на Едуард Йорданеску се наложиха с 2:0, като Ангелов реализира и двете попадения.

„Мачът не беше много лесен. Не се играе лесно срещу затворен отбор. Имах обаче късмет и вкарах, а после победихме“, започна Ангелов пред Диема Спорт 2.

„Всеки нападател, когато влиза иска да вкара. Влязох и отбелязах. Голът е и до късмет. Това са ми първите голове за представителния тим на ЦСКА. Нормално да ми даде самочувствие. Искам да се задържа в първия отбор. Това е ЦСКА – кой нападател и кой футболист не иска да играе в първия отбор. Има още много хляб да изям и дълъг път да извървя, докато си постигна мечтата“, добави скромно Ангелов.

Запитан за наставника си Йорданеску, Ангелов каза: „Всеки нов треньор се нуждае от време, за да си построи отбора и да успее. В България малко не се оставя време, за да работят. Но с времето нещата ще се оправят. Ще се оправят нещата в ЦСКА“.

„Нормално, че мястото ни е на върха. Това ни е единствената цел и затова ще се борим“, завърши Милчо Ангелов.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига