Националът Георги Миланов проговори пред БЛИЦ за контузията, която го вади от строя за предстоящото в събота домакинство на Холандия. Това е поредната новина, която ни шокира преди световната квалификация, след като първо капитанът Светослав Дяков отпадна поради контузия, а вчера тежка травма получи и вратарят Владислав Стоянов.

"За огромно съжаление контузията ми се оказа доста по-сериозна от първоначалните прогнози. Още снощи беше установено, че имам разтегната вътрешна връзка на коляното. Днес сутринта ми беше направен преглед и лекарите са категорични - около четири седмици няма да мога да играя футбол. За огромно съжаление аз съм поредният национал, който ще пропусне световната квалификация с Холандия. Мачът е много важен за нас и се надявам, че в отсъствието на няколко основни играчи момчетата ще успеят да измъкнат нещо от силния противник", коментира Миланов пред БЛИЦ.

"Все още не е ясно дали ще пътувам за Москва или ще остана тук, за да гледам мача с Холандия. Това ще се разбере довечера, когато ми предстои разговор с хората от ЦСКА (Москва). Иска ми се обаче да бъда тук и да подкрепям отбора от трибуните, тъй като има вероятност да проведа лечение в България до неделя", добави националът.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​