Етър спечели 15-ия футболен турнир „M&BM”, който бе за деца, родени след 1 януари 2004 г. и се проведе под патронажа на кмета на Велико Търново Даниел Панов. Мачовете се играха на терена в Двореца на културата и спорта „Васил Левски” в старопрестолния град.

На финала Етър срещна свищовския Академик. Детската формация на „виолетовите” надви категорично опонента си с 4:0. На трето място се класира Локомотив (Горна Оряховица), който победи ОФК Павликени. В надпреварата участваха още четири тима от областта.

„Виолетовите” получиха купата за първото място от кмета Даниел Панов. „Пожелавам ви да следвате стъпките на Четвъртите в света и след време да прославите Велико Търново и България, също както го направиха Красимир Балъков, Бончо Генчев, Цанко Цветанов, Илиян Киряков и Трифон Иванов”, обърна се към младите футболисти Даниел Панов.

„Благодаря на футболните треньори и деятели, които подпомагат детско-юношеските школи и отбори. Усилията, които полагат и времето, което отделят са инвестиция в бъдещето”, каза още кметът Панов.

Турнирът е инициатива на фирма “M&BM Express”, Зоналния съвет на Българския футболен съюз, Асоциацията на българските футболисти и Община Велико Търново. Даниел Панов благодари на организаторите за превръщането на спортното събитие в традиция за старопрестолния град.

Подготвени бяха и индивидуални награди. Калоян Стоянов от „виолетовите” бе отличен като голмайстор на надпреварата, а съотборникът му Александър Маринов получи награда за най-добър футболист на турнира.Най-добър вратар стана Ивайло Стефанов от Локомотив (ГО), а съотборникът му Ангел Паунов взе приза за защитник №1 на турнира. Най-добър халф е Енисей Чавдаров от Академик, а наградата за най-добър нападател отиде при Ивелин Иванов от Етър. Призовете за техника и отборен принос отидоха при Борис Пенчев и Калоян Атанасов от Павликени. Треньор №1 стана Стефан Николов от Етър.