Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки коментира загубата с 0:4 от Лудогорец в турнира за Купата на България.

„Не, не сме отписали мача, щом сме пътували. Вижда се разлика в класите. Дадох повече игрови минути на хората, които не са играли. Не съм доволен от видяното. Видя се, че разликата е много голяма между нас и Лудогорец. До Нова година това ще са играчите, на които ще се разчита“, започна специалистът.

„Дадох почивка на голяма група играчи. Най-хубавото днес е, че двама юноши дебютираха и ще обръщаме сериозно внимание на школата. Постарахме се колкото можахме. Мисля, че съдията можеше да ни отсъди това положение за дузпата. Мисля, че чиста дузпа беше. Да направим по-интересен мача. Изоставахме в много компоненти“, коментира още Джамбазки.

„В защита дебютира едно момче от школата. Двойка централни защитници за първи път играят. Изцяло променена защита. На част от титулярите съм дал почивка. Но разликата в класите с Лудогорец е просто очевадна.Лудогорец взе добър аванс на полувремето и се решиха мача".

„Ние дали ще пътуваме до Ловеч или Разград, нямаше много голямо значение. Това беше решено преди доста време, когато аз още не бях. Да ви кажа, щом не играем в Монтана, където и да играем, не е добре. Надявам се това да се случи по най-бързия начин. Ако не е кметът да дава мило и драго за спорта в града, нещата няма да станат“, смята още наставникът на Монтана.

„Показхме едно ниско ниво, което не отговаря за А група. Във всички линии ни трябват подобрения. Ще трябва да се подсили отбора, за да се отлепим от дъното. Явно на някои от нашите футболисти това им е таванът", завърши Джамбазки.