Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира поражението с 1:2 у дома от Копенхаген в първи мач от 1/16-финалите на Лига Европа.

"След като сме загубили, може би не сме показали това, което трябва като игра. Не мисля, че ни надиграха с нещо. Ние не показахме нашата игра. Знаехме за силата им при статичните положения, но този ранен гол разстрои нашата игра, каза Дяков пред БНТ.

Не заслужавахме да загуби. Поне равенство можеше да вземем. Но ние сме оптимисти има и втори мач. Не се предаваме и гледаме напред.

Разбира се, че ще е тежко. На този етап от надпреварата няма леки мачове. Нашият тим не се притеснява от това дали играем в България или чужбина. Показвали сме го неведнъж.

Настроени сме за тяхната игра. По-острите влизания не ни влияят.“

Оптимист е и Марселиньо. „Не е добре, че паднахме. Те са много добри при статичните положения. Вкараха гол много рано, после се прибраха и стана много трудно за нас. Ние обаче можем да отидем там и да победим.

Те ни вкараха с първия корнер в мача. Както вече казах, има още 90 минути. Може да се класираме напред.

Теренът на „Васил Левски“ не беше най-добрият. Не е същият както преди 3-4 месеца, когато играехме в Шампионската лига, но не е сериозно да говорим за това. Щом е лошо за нас, е лошо и за тях. В крайна сметка ни победиха с 2:1. Имаме шансове за победа в Дания, която да ни класира напред“, заяви бразилецът. 
 

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига