Пламен СЛАВОВ - специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Париж

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше спокоен на пресконференцията преди сблъсъка с Пари Сен Жермен от група "А" на Шампионската лига. Мачът във френската столица е решителен за крайното класиране в групата.

" Съдбата ще покаже кой ще ще финишира на трето място в групата. Ние ще бъдем спокойни. Няма да поглеждам често към таблото, за да следя резултата на другия мач между Базел и Арсенал. Важно е ние как ще изиграем своята среща, а не какво ще направят съперниците, подчерта Дерменджиев. - Моето желание е футболистите ми да изиграят добър мач, подобен на този в София. Тогава малко не ни достигна да вземем точка или три. Спомняте си, че тогава Лудогорец поведе, но после ПСЖ ни обърна до 1:3.

Ние също се надяваме на чудо на "Парк де Пренс", много добре помня мача от 1993 г. Аз искам да изиграем един добър двубой и евентуално да използваме нашите шансове.

Така се стекоха обстоятелствата, че тези два мача ще излъчат участника в Лига Европа. Ние искаме да мислим позитивно, знаем класата на ПСЖ. Но въпреки всичко ще се опитаме да се възползваме от шансовете си в този мач. Всички футболисти са здрави, но това не е плюс за мен.

Мисля, че домакините ще излязат прекалено мотивирани, защото ще искат да са първи в групата. Нека не гадаем какъв ще е съставът им, предполагам, че и те знаят горе-долу с какъв състав ще сме ние, така че и ние можем да предположим донякъде каква ще е единадесеторката им. Очаквам утре да играем добре и хората, които ще дойдат да гледат двубоя, да бъдат доволни."

ПСЖ и Лудогорец играят утре от 21:45 часа на "Парк де Пренс".

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА 
БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА