Футболни маниаци, уникалната статистика на БЛИЦ СПОРТ вече е онлайн. Можеш да се потопиш в света на цифрите, за да натрупаш информация за всичко, което те вълнува. От „А“ и „Б“ група, през най-популярните шампионати в света до всички първенства в Европа и в света.

На първо място в нашата навигация е бутонът СТАТИСТИКА. Кликаш върху него и се пренасяш в любимия ти свят. От падащото меню си избираш любимото първенство. Пак кликаш и пак се пренасяш там, където сърцето ти те води.

Невероятният гид ще ти помогне да разбереш какво е състоянието на отборите, от които се интересуваш или на които искаш да заложиш – класиране, голмайстори, момента форма, последни изиграни мачове, програма (предстоящи и изминали двубои, представяне през първо и през второ полувреме), данни за всеки избран от теб футболист - колко мача и минути е записал, колко гола е отбелязал и т.н. и т.н.

Нещо много важно, уважаеми фенове, статистиката не е само футболна. В нея има тенис, волейбол, баскетбол, Формула 1, още и още спортове.

Очаквайте съвсем скоро да бъде активиран и нашият Livescore, чрез който ще следиш на живо развоя на мачовете от всяка една точка на земното кълбо, избрана от теб, читателю!

БЛИЦ СПОРТ ти пожелава приятно гмуркане в безкрайния океан от информация! В него, повярвай, маниако, ще откриеш ВСИЧКО, КОЕТО ТЕ ИНТЕРЕСУВА!