Спортният директор на Левски Станислав Ангелов коментира на пресконференция на "Герена", че пред него Люпко Петрович не е изразявал недоволство от каквото и да било, случващо се в клуба. Пелето изтъкна, че е имал отлични отношения с вече бившия треньор, когото постоянно защитавал.

Директорът в Левски коментира и темата със спирането на премиите на футболистите - "Ние не сме луди, когато върви отбора да спрем да плащаме.  Какви селекции и какви премии? Има параметри, които са зададени от предишния Управителен съвет."

"Комуникацията ни с Люпко Петрович беше много добра. Отношенията ни бяха отлични. Той не е изразявал пред мен недоволство", каза Ангелов.

"За мен е странно, че всичко се случи два часа преди мача. Той знае много добре, че това, което прави ще развали обстановката в клуба. Не знам какъв е мотивът му, но това според мен цели разединяването на левскарската общност. Нямам никакво обяснение. Винаги съм носил отговорността за действията си. Никога не съм се крил, дори когато съм грешал. Винаги съм се показвал с лицето и с името си. За мен истинските мъже и хора се познават в трудните моменти. Добре, че не стигнахме до трудни моменти с Люпко Петрович. Казвам го с уважение, защото всичко щеше да бъде много по-трудно", продължи Пелето.

"Петрович като не искаше да налага юноши, пак бях зад него и съм го защитавал. Какво друго мога да правя, освен да подкрепям треньора", обърна се Ангелов към журналистите.

"Решението си е негово. Спекулациите не спират. Не съм го сменял аз, не съм написал аз във вестника, че го сменяме. Всичките тези спекулации създават напрежение. Умолявам ви да работим нормално, виждате, че всичко при нас е прозрачно, открито за вас - медиите", добави шефът в Левски.

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига