Шефът на Съвета на директорите на Берое Илко Русев обяви, напрежението в клуба идва от лошите резултати. Той не отрече, че може да има смяна на треньора, макар на този етап Ферарио Спасов да продължава да изпълнява функциите си.

„Нормално е да има напрежение, когато няма добри резултати. Дори когато сме имали добри резултати, напрежението е спадало малко. Свикнали сме да работим в такава обстановка, а истината е, че трябва да се върнем към победите, защото това в краткосрочен план е най-важно", започна Русев.

„Нека помогнем на тези момчета в неделя срещу Левски. Ситуацията е трудна, ще липсват основни футболисти, ще се наложи да участват някои млади момчета. Елате и подкрепете отбора на Берое, защото има нужда от подкрепата на публиката, колкото и да е трудно, колкото и да има напрежение", коментира още Илко Русев.

„Смяна на Ферарио Спасов? Това е най-лесният начин да се разклати един отбор, да се сменя треньорът чрез медиите. Това оказва голямо влияние на футболистите в съблекалнята, Ферарио Спасов е треньор на този отбор. С него обсъждаме решенията, с които трябва да излезем от тази ситуация", завърши босът пред „Стара Загора ТВ". 

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)
Всичко за Първа лига