Треньорът на Берое Стара Загора Александър Димитров призна слабата игра на своя тим при загубата с 0:4 от ЦСКА. Младият специалист обаче е уверен, че има подкрепата на ръководството на клуба и поиска още време, за да изгради боеспособен тим.

„Имахме съвсем друг план за мача. Дузпата, която беше отсъдена промени нашите планове. Все още личи психическата неустойчивост в нашите играчи. Това повлия на нашето представяне. Не само тя, но и третия гол, който дойде от рикошет. Това даде голямо предимство на ЦСКА. Ние излизаме три пъти срещу вратаря и не успяхме да вкараме. Друго не искам да коментирам. Поздравявам ЦСКА за победата и за перфектната организация, която бяха създали преди мача“, коментира Димитров.

„В момента сме длъжници на феновете. Това е така защото има спад в нашата игра. Помолих за търпение. Още в първия ден казах, че ще губим и трябва време. Някои от нашите играчи не си знаят имената. Не искам да се оправдавам, казвам факти. Длъжници сме на феновете. Изграждането на нов стил, нов отбор. Нямаме увереност, самочувствие, за да обърнем резултата. Не искам да коментирам дузпата, но съм тъжен, че се случват такива неща“, каза още наставникът на Берое.

„Чувствам подкрепата на ръководството. Не съм първия, който получава доверието на собствениците. Имах среща с част от феновете през седмицата. Разговарях, обясних им положението. Нормално е да има и фенове, които са против мен. Аз и моят екип искаме да изградим силен отбор. В момента не сме такъв отбор, няма наченките от първите мачове. В един период на изграждане на нещо винаги има сривове. Един истински фенове винаги биха застанали зад отбора, така както го направиха и тези, с които имах среща“, завърши Димитров.