Юбилейният сезон, в който Берое става на 100 години, мо­же да се окаже не чак толкова успешен, колкото всички очак­ваха. Заралии вече отпаднаха за купата, която искаха да вдигнат, а защитата на вто­рото място от преди година трудно ще се осъществи. Още по-лошо, "зелено-белите" може и да не се класират за Лига Европа.

Днес ot 17:45 часа те приемат Славия в изключително важен мач за третото място. Момчета­та на Пламен Липенски водят с 4 точки пред "белите".

Според източници от клу­ба, ако "заралии" не успеят да се класират за евротурнирите, бюджетът за следващия сезон ще бъде орязан, пише "Тема Спорт".

Задачата за "зелено-белите" днес не е никак лесна, защото в трите мача дотук срещу Славия те записаха две равенства в София и паднаха у дома.

Домакините са и много проблеми в навечерието на тази среща, като най-много са те в отбраната. Заради наказания от състава за предстоящия мач отпадат Иво Иванов, Веселин Пенев, Игор Джоман, Спас Делев и Неманя Милисавлевич.

Освен това Емин Ахмед получи травма в двубоя срещу Пирин, аут е още и Евертон Джилио-Том. Бенжамен Морел продължава да се възстановява от контузия, така че наставникът Пламен Липенски ще разполага с доста ограничен потенциал.

Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!