Нападателят Алекс Колев се раздели с Берое. Футболистът е изявил желание пред клуба да разтрогне договора си, за да търси развитие на кариерата си другаде, научи БЛИЦ СПОРТ. Треньорът Ферарио Спасов и ръководството на Берое са опитали да убедят бившия младежки национал, че ще се разчита на него, но той е предпочел да напусне. Двете страни са постигнали споразумение по разтрогването и контрактът бе скъсан официално.

Нападателят не бе черния списък на Феро за гонене, но въпреки това е поискал да си тръгне. Той се е обадил на ръководството след края на мача с Пирин (1:1), в който не взе участие, и е съобщил за решението си.

Алекс Колев дойде в Берое през лятото по покана на тогавашния треньор Александър Димитров. Юношата на Левски изигра 11 мача в Първа лига, а и взе участие в четирите двубоя в Лига Европа.

Колев е поредният футболист, който се разделя с Берое в последните дни. Преди това ръководството на заралии скъса договорите на Неманя Милисавлевич, Христофор Хубчев, Васил Панайотов, Маркос Маркитос и Педро Маркеш.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига