Треньорът на берое Петър Хубчев е доволен от представянето на своя отбор срещу Румъния, загубен от заралии с 1:2. Специалистът призна, че все още има какво да се желае в някои компоненти от играта, като се надява грешките да бъдат изчистени до началото на пролетния дял от шампионата.

„Две неща, които ни интересуваха се получиха. Показахме чисто физически, че можем да издържим и то не срещу кой да е отбор, а националите на Румъния. От там нататък имаме още много да работим в тактически план, макар че аз лично съм доволен от това, което бяхме поставили като задачи и което изпълнихме, но имаме още много да изчистваме. Физически, това което ни интересуваше, показахме, че сме окей.“, заяви специалистът пред клубната телевизия. 

„Ако има нещо от което не съм доволен това е бързината и бързината на отиграването. Всичко друго беше окей. Мисля, че отстъпваме много не само в днешния мач, а като цяло българските отбори отстъпваме в бързината на отиграването на топката, бързото подаване, придвижването и агресивността. Там ще опитаме да подобрим някои неща.“

„Времето никога няма да кажем, че ни е стигнало, но ще се опитаме да ни стигне и да сме готови.“