Халфът на Берое Борислав Цонев за първи път получи наградата за  играч на кръга в българския елит. Той бе отличен за двата си гола при класическия успех на тима над Монтана от 25-ия кръг на Първа лига.

"Благодаря за наградата. За първи път я получавам и съм много щастлив", започна Цонев.

"Чувствам се много добре в Берое. През миналата година имах проблеми от физическо естество, но вече съм готов напълно и се надявам да помогна на отбора да постигне целите си. Главната ни такава е 7-ото място и впоследствие да успеем да се преборим за място в Лига Европа".

"Постигнахме две поредни победи, но не бива да се главозамайваме. Срещу Левски имахме и доза късмет. Не казвам, че не се стараха всички момчета. С Монтана също имахме проблеми през първата част, но през втората заиграхме добре. Трябва да изчистваме грешките, за да печелим по-спокойно."

Цонев коментира и възможността за завръщане в Левски: "Не съм мислил за това. В процес на сезона сме, мисля си само за моето представяне в Берое. Имам договор с клуба до края на следващия сезон. Иначе всеки футболист в България мечтае за Левски и ЦСКА. Аз съм бил там, било ми е приятно. Знам, че се сменят играчи и Левски има проблеми, но не мога да мисля сега за това."

Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига