Берое представи новия си екип за сезон 2016/17. Както е известно в началото на май Берое представи юбилейния си екип, който ще бъде втори избор за новия сезон, а сега на вашето внимание е първият.

Новите фланелки ще се продават на ексклузивната цена от 45 лв. и ще бъдат пуснати в продажба днес (27 юни) в 10:00 часаединствено в Официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион „Берое“.

Беройци ще облекат за пръв път новия екип по време на първия двубой от Лига Европа срещу Радник Бийелина.

Екипът е отново е с уникален дизайн и е изработен от немския производител на спортни стоки "Uhlsport". Той е създаден с духа на шампионския екип от преди точно 30 години и освен това е допълнен от ключовите елементи от юбилейната фланелка. В него са вградени и два специални елемента, които са в духа на стогодишнината на Берое.

Освен специалната емблема за юбилея на гърдите, на гърба на фланелките е бродиран слоганът за вековния юбилей – „100 години Светът е Берое“.

Във вътрешната част е интегриран друг специален елемент – един от любимите рефрени за феновете – „Един град, един отбор“, допълнен с барсът от герба на Стара Загора.