Футболният сезон отдавна започна, а Димитър Бербатов все още е без отбор, макар че е свободен агент. Всичко това породи слуховете, че най-популярният в света благоевградчанин обмисля да сложи край на кариерата си.

Агенция БЛИЦ СПОРТ разкри преди време, че Митко е отхвърлил оферта от Индия. Предложението е било повече от примамливо, но 35-годишният нападател категорично отказал да играе в първенството на далечната азиатска страна.

Самият Бербо е трудно откриваем, въпреки опитите да го открием за коментар. Все пак успяхме да се свържем с неговия мениджър Емил Данчев, който беше повече от лаконичен: „На този етап няма никакви новини за Бербатов!”.

Според непотвърдена информация нападателят щял да изчака най-късно до Нова година и ако дотогава не си намери отбор, може да окачи бутонките на пирона.

Ситуацията с Бербатов е следена и от босовете на ЦСКА. Те имат желание  да привлекат нападателя, но за целта той трябва да направи огромен финансов компромис – да поиска много малко пари. Нещо, което едва ли ще се случи...