Собственикът на ПАОК Иван Савидис ще се опита да убеди Димитър Бербатов да остане в клуба поне още един сезон, съобщава On Sports.

Според гръцкото издание в договора на българина има специална опция за продължаване на договора му след края на сезона и има вероятност тя да бъде активирана, ако Савидис убеди българина да остане. След края на сезона ще има среща между двамата, на която ще бъде обсъдено бъдещето на българина.

Гръцките медии информират, че Бербатов умува още върху оферти от Саудитска Арабия и Китай, но има и вероятност да остане на "Тумба" след срещата му със Савидис.

БЛИЦ Спорт вече съобщи, че самият Димитър Бербатов се двоуми дали да сложи край на кариерата си след края на сезона или да порита още една година топката на професионално ниво. Нападателят е признал пред близките си, че това ще бъде едно от най-важните решения в живота му. На този етап като че ли Бербо е по-склонен да продължи да играе. Преди два месеца той отхвърли примамлива оферта от Китай, а съвсем наскоро е получил предложение и от елита на САЩ. Бербатов трябва да отговори на янките най-късно до средата на месец май.

Както е известно, Димитър продължава да се възстановява от контузията, която получи преди време. Очаква се до десетина дни той да се завърне в игра за ПАОК. 

Представянето на Бербатов в ПАОК - ТУК !!!