Голмайстор №1 на България за всички времена Димитър Бербатов ще става татко за трети път, твърди столичен всекидневник. Това е актуалната мълва във футболните среди, за която говорят и близки до майката на Митко - Маргарита, която намекнала за щастливото събитие.

Бербатов и Елена вече имат две дъщери - Деа, която е вече почти на 7, и Елиа, с 3 години по-малка. Нападателят, който в момента е без отбор, обаче никога не е крил, че мечтае да има и мъжка рожба.

„Говорили са с лекари. Докторите са категорични, че Елена може да си позволи да роди още веднъж. Тя е на 38 години, но според медиците е в отлично здравословно състояние и няма пречка пак да забременее", твърдят близки до Бербатов.

„Елена винаги е искала да стане за трети път майка, но годинките си вървят и като нищо можеше да изпусне последния влак. Притеснява я и друго - тя изкара, ако си спомняте, много тежка втора бременност. Тогава и стана лошо на връщане от Дубай, та се наложи за едно денонощие да пренощува в истанбулска клиника. Все пак има много случаи, когато жени на по 40 години раждат", допълват приятели на семейството.