Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов вдигна класата на УНСС, като "студентите" му благодариха, че с присъствието си е допринесъл за допълнителната мотивация на футболистите по футзал. Оглавяваният от Иван Стоилов клуб стана столичен първенец, след като успя да се наложи с 3:1 срещу Левски София Запад в решителната битка за титлата. 

"Честото включване на Бербатов в нашите тренировки помогна за вдигането на класата ни. С него не само се забавляваме на терена, а и научаваме много. Считаме, че изигра важна роля за шампионската титла, която успяхме да спечелим. Надяваме се Бербатов да продължи да поддържа форма с нас, като му желаем през лятото да си уреди преминаване в английски клуб", коментираха от отбора на УНСС.

БЛИЦ СПОРТ научи, че след като е изпратил Луиш Фиго, Бербо отново е тренирал със "студентите". Звездата се включи в мач на малки вратички в "Драгалевци". Тимът на Бербо беше подсилен от бившия национал Георги Пеев, както и от треньора на УНСС Иван Стоилов. Селекцията спечели с 4:2. Бербо вкара един от головете, Стоилов също се разписа.

Жребият събра УНСС, Левски и Гранд Про в една група