Димитър Бербатов отново записа победа на футболния терен. Митко с удоволствие прие поканата на УНСС за приятелски мач на малки вратички, който се състоя снощи в базата на ДИТ и Септември в "Драгалевци".  

За тима на Бербо играха треньорът на Верея Александър Томаш и асистентите му в старозагорския клуб - вратарят Тодор Кючуков и Константин Мирчев, както и синът на Емил Кременлиев - Георги (сега футболист на Етър). 

Срещата беше изключително качествена и оспорвана, като "студентите" водеха с 2:1 след попадения на Росен Дачев и Радослав Ханев две минути преди нейния край. Класата на Бербатов бе решаваща и с две страхотни негови попадения успехът беше за звездите - 3:2. Така бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед блесна с хеттрик.  

"Нашите момчета получиха поздравления за добрата си игра, а скоро очакват и възможност за реванш", сподели треньорът на УНСС Иван Стоилов пред БЛИЦ.

"Студентите" са лидер в първенството по футзал след 12 победи, 3 равенства и само една загуба до момента. Воденият от Иван Стоилов тим има 38 точки, с 2 повече от Левски София Запад.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ