Димитър Бербатов тества автомобилите, с които ще бъдат превозвани из София звездите на световния футбол, пристигащи за грандиозния благотворителен мач на 14 юни на "Васил Левски". "Хюндай" брандира свои коли специално за голямото събитие. В Аll Stars един срещу друг ще се изправят отборите на Бербо и Луиш Фиго. Приходите ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго“.  

По обяд днес Бербатов посети шоурума на "Хюндай", където седна зад волана на една от колите, която ще превозва гостите му. Голмайсторът остана очарован от возилото и специално благодари на компанията, която се превръща в най-новият спонсор на фондацията му. Националният директор продажби на "Хюндай" в България Стефан Митов изненада Бербо с новина. Той съобщи, че компанията предоставя един от хибридните си автомобили за нуждите на фондация "Димитър Бербатов" в следващите две години.

"Очарован съм, много ви благодаря", обърна се Бербо към Стефан Митов.

По думите на звездата гостите му за мача на 14 юни ще бъдат глезени и не само ще се возят в лъскави и брандирани возила, а и ще отседнат в центъра на София. БЛИЦ СПОРТ научи, че Фиго, Райън Гигс, Пол Скоулс, Робербо Карлош и другите участници в събитието ще нощуват в "Гранд Хотел София".

"Правим всичко, за да се чувстват звездите прекрасно при престоя им в България. Как убеждаваме тези играчи да дойдат? Ако им покажеш нужното уважение и респект, ти отговорят със същото. Трябва да знаеш как да подходиш към тях. Щом такива звезди идват в България, значи аз имам подход", коментира Бербо.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ
 

ОБЯВЕНИТЕ ОТ БЕРБАТОВ ИГРАЧИ ЗА UNITED STARS
Райън Гигс

Пол Скоулс
Гари Невил
Неманя Видич
*
 Едвин ван дер Сар
Патрис Евра
Христо Стоичков
Стилиян Петров
Mартин Петров
Красимир Балъков
Роби Кийн


OБЯВЕНИТЕ ОТ ФИГО ИГРАЧИ ЗА ALL STARS
Роберто Карлош
Робер Пирес
* Франческо Толдо
Йенс Леман
Мичел Салгадо
Деко
Максуел
Нуно Гомеш