Този път Цървена звезда не издържа в Белград. Баскетболният тим падна от Олимпиакос с 64:66 след продължение с победен кош на Йоргос Принтезис за гостите 0,4 секунди преди сирената. Официално срещата изгледаха 18 170 души, но традиционно в „Комбанк Арена” влизат около и над 20 000. И този път химнът на Евролигата в началото на двубоя бе заглушен от феновете на Звезда.

За Олимпиакос Костас Папаниколау реализира 17 точки, Димитрис Аграванис добави 16. Принтезис остана с 15 точки, но и с най-важните две преди края на двубоя. Марко Гудурич бе най-резултатен за Цървена Звезда с 14 точки. Чарлс Дженкинс остана с 13.

В първите две части Цървена звезда вкара съответно девет и осем точки. На полувремето резултатът бе 30:17 за Олимпиакос. Третата четвърт сръбският гранд направи онова, което проспа в първите две части. Звезда спечели частта с 26:12 и дори излезе напред в резултата. След края на редовното време таблото показваше 58:58. В добавените пет минути гостите се измъкнаха с коша на Принтезис.