Локо (Пд) победи Банско с 4:0 в последната си контрола от лагера в зимния курорт. След срещата “смърфовете” потеглиха с клубния автобус за Пловдив, а във вторник летят за лагер в Австрия.

Треньорът Драган Канатларовски бе дал почивка на капитана Здравко Лазаров. Неубедителен в пореден мач бе новото попълнение Дарио Захора, докато Драги Коцев продължи да убеждава, че започва да намира себе си след поредно силно включване за "смърфовете".

В 23-ата минута Захора направи фрапантен пропуск, като сам срещу вратаря Коста Янев стреля в аут. Малко по-късно Базил де Карвальо завърши атаката на своите с удар по земя, който мина през ръцете на вратаря на Банско и попадна в мрежата му. Пет минути по-късно Йордан Тодоров центрира, Карвальо засече и направи 2:0. Малко преди почивката Дарио Захора намери Драги Коцев, който не сгреши оформи 3:0 на почивката.

Вторите 45 минути започнаха добре за представителите на домакините, но удара на Калайджиев бе спасен от Димитър Грабчев. "Черно-белите" отговориха с два неточни удара на Захора и Златински. Иван Топузов бе изгонен за задържане с ръце на Златински.

Канатларовски пусна в игра юношите Борис Бисеров, Свилен Щерев и Аян Садъков. Именно сина на клубната легенда можеше да се разпише в 84-ата минута, но от непосредствена близост не успя да намери рамките на вратата.

В последните минути Серджиньо проби отдясно и бе съборен в наказателното поле. Реферът Ивайло Стоянов отсъди дузпа, която Дарио Захора реализира и записа първия си гол с черно-белия екип.