ЦСКА получи нов звучен шамар. Този път от сексапилната и добре позната у нас исландка Асдис Ран. Световната централа ФИФА е изпратила вчера преди обяд писмо в Борисовата градина, в което отсича, че в срок от един месец българският трябва да изплати 90 000 евро на нейния съпруг Гардар Гунлаугсон. Нападателят игра преди време за “червените”, но след като напусна, не получи всичките пари, които ЦСКА му дължеше.
 2_9.jpg
По настояване именно на Асдис той заведе дело срещу “армейците”. Гардар не искал първоначално да се занимава, но сексапилната му съпруга тропнала с крак и отсякла, че самата тя ще се заеме с въпроса. Именно блондинката се е свързала с адвокати, след което лично е посетила Спортния съд в швейцарския град Лозана, за да задвижи делото. В крайна сметка след близо двегодишно проточване Асдис и Гардар са спечелили.
 
Шефовете на ЦСКА не искали новината да излиза пред медиите и упорито пазели в тайна за писмото на ФИФА. Близки на исландското семейство обаче разкриха пред БЛИЦ, че новината е факт. Асдис се чувствала изключително горда от успеха и обявила, че човек е длъжен да си търси правата докрай.
 
Припомняме, че има вероятност нейният съпруг да се завърне в България, тъй като получи оферта от Локомотив (София).
 
БЛИЦ припомня, че и Черноморец (Бургас) напира за пари. ЦСКА продължава да мотае бургазлии за втория транш от прословутия трансфер на Мишел Платини.

9.jpg