Най-добрият български футболист и голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов кръсти тайно дъщеря си днес. БЛИЦ разбра ексклузивната новина от близки до майката на нападателя - Маргарита Бербатова.

Родената на 15 октомври 2009 година чаровна принцеса - Деа, е била кръстена в Боянската църква. Церемонията се е състояла в тесен кръг от хора около 14 часа. Служителите на църквата предварително били обявили, че днес няма да приемат посетители. По този начин било избегнато присъствието на външни лица.
5.jpg
Началото на кръщенето се забавило с около половин час, тъй като Маргарита Бербатова закъсняла.

От доста време Бербо и Елена се подготвяха да кръстят малката Деа. Това не можа да се случи по-рано заради изключително натоварената програма на футболиста. В крайна сметка двамата избрали датата 31 май за кръщенето на принцесата.

Бербо, половинката му Елена и малката им рожба се завърнаха късно снощи в България. Митко бе наел частен самолет за прибирането. На аерогарата нападателят на Манчестър Юнайтед отказа всякакви коментари във връзка със скандала преди финала на Шампионската лига между "червените дяволи" и Барселона (1:3). Тогава Сър Алекс Фъргюсън изненадващо извади българина от разширения състав.

На голаджията продължава да му е кофти, че не игра във важния сблъсък срещу каталунците. Сега обаче се утешава и е много щастлив със семейството си и най-вече с малката Деа. 

Както агенция БЛИЦ първа написа, Митко не игра на финала на "Уембли". Сър Алекс остави голмайстора на Висшата лига извън групата за двубоя, след което съобщихме на нашите читатели, че това е явен намек от страна на шотландеца за раздяла с Бербо.



3_1.jpg
4_1.jpg
2.JPG

* Снимките на Бербо и Елена с рожбата им Деа са на TV7.