Вратарят на Славия Стефано Кунчев се напи като кирка и хвана микрофона в една от столичните чалготеки. БЛИЦ дори получи снимки, на която ясно се вижда пияният страж на "белите", спретнал дует с фолкаджийката Емануела преди дни.

Изцепката му коства мястото в отбора. Наши източници от "Овча Купел" обясниха, че треньорът Емил Велев разбрал за запоя на Кунчев и го извадил от състава. Именно заради това вратата на Славия при равенството 1:1 със Сливен пази Емил Петров. На резервната скамейка пък беше роденият през 1993 година Диян Вълков.

Кунчев сгафи сериозно и през зимата, позволявайки си на своя глава да напусне подготвителния лагер на Славия в Сандански. Тогава 20-годишният вратар забягна посред нощ от хотела, за да бъде с гаджето си. Още тогава Венци Стефанов предупреди Кунчев да внимава какви ги върши. На младия страж беше наложена солена парична глоба, която и сега няма да му се размине.

"Стефано е луда глава. Няма спор, че е голям талант, но явно не може да спазва режимите. Обича да излиза по дискотеките. Сега е хлътнал здраво по Емануела и иска да си я хване за гадже", споделиха от щаба на Славия. /БЛИЦ

3_2.jpg
4_1.jpg
5_2.jpg