Официалният сайт на Сектор “Б” пусна дълга декларация, в която напада изключително остро феновете на ЦСКА и Миньор. “Сините” ултраси реагират на атаката, която бе предприета срещу паметника на Гунди и Котков във Витиня. Както и на обвиненията на пернишките запалянковци, че левскарите са “дрогирани индивиди”. БЛИЦ публикува текста без съкращения и без редакторска намеса. 
 
“За тези две групи е казано всичко. За тези нищожества и утайки на обществото е изписано много. За тях отдавна трябва да се говори като за едно цяло!

Едните са умствено изостанали бактерии, мозъчно унищожени от самото си раждане, които дори сред себеподобните орки изглеждат странно несвойствено, поради вродената си хиперуродливост и гнусота. Те са горди притежатели на титлата "Най-низшите и непотребни твари на планетата", лишеи, лишени от абсолютно всякакво настояще, бъдеще, смисъл и мечти... Непълноценни и непотребни амеби, чиято смърт и разлагане в почвата е единственото полезно за човечеството действие. Не мислим да обръщаме на тези по-грозни и от кръстоска между свинска тения, тумор, проказна киста, плъх и стоножка, творения, повече внимание!
Ще ви чакаме в София! Ако до тогава все още има някой, който да не е умрял от злоба и омраза, удавен в собствената си повърня, в студената си, мизерна, клошарска, пернишка котора!

Око за две, зъб за чене!

При другите 1/16 човеци също нищо ново. На Витиня се случи най-нормалното. Расовите турци от ц(*ка за пореден път засвидетелстваха верността си към корана и полумесеца, успявайки да осквернят пореден български паметник! След поредица от славни, аллахоугодни подвизи, червените фесове достигнаха пореден връх! Помним как главният мюдюрин на Сектор Гей Дуче ага и табора цигани около него се снимаха на стена с надпис "Поп Кръстьо - национален герой", помним как няколко башибозука от редовата им армия се снимаха пред паметника на Христо Ботев със средни пръсти и на фона на "Той умира", помним как навръх Националния празник на България цяла орда турски низами и мустафхъзи пя най-съкровеното въжделение на поколения султани и еничари - "Смърт за Левски!", навръх 3 март, на стадион "Васил Левски", в агитката на чуждия отбор... Апотеоз на цялата безподобна човешка низост и нищета е и онази прочута снимка, на която горд, обрязан, червен педераст позира заедно със синчето си, малко, тепърва учещо се еничарче, на фона на купчинка с лайна върху паметната плоча на Гунди и Котков, едни от най-обичаните български спортисти, почитани от цяла България.

Колко типично за червените уроди изглежда да оскверниш паметник, на който пише "От Българите"! Колко типично е да го задраскаш и да напишеш отгоре му "ц(*ка", свещените като петъчна молитва четири букви, каращи всяко еничарско, продажно, бедно, дребно и страхливо сърчице да подскача от възторг, докато си припява песните на омразата, с които се изгражда характера и идентичността на всеки подрастващ, червен боклук.

Паметникът на Гунди и Котков ще бъде възстановен отново! Подобни величия, всъщност, дори не се нуждаят от паметник... Защото дъждът и времето заличават името върху кръста, бурята пречупва самия кръст, но остава единствено и завинаги доброто име за човека! Него не можете да заличите или надраскате, изроди червени!

Паметникът ще го възстановим, но вие нито ще си върнете знамената, нито срама и унижението, нито счупените ръчички и краченца, нито хероина във вените, нито избитите зъби, нито висящите по дърветата шалове...

Всъщност, не се е случило нищо неочаквано. Нищо нетипично. Затова призоваваме и левскарите да не хабят толкова нерви за нищо, а да запретнем отново ръкави и да оправим по-скоро стореното.

Просто отдавна трябва да сме свикнали, че делим една държава с преките наследници на еничарите от турско време и на шумкарите и партизаните от комунистическо. За тях вършенето на подривна дейност срещу българщината и нейните герои е приоритет и ежедневие, най-главна задача, единствен смисъл на прокажения живот. Да се криеш по храстите, да драскаш вечер, в тъмното, когато е най-малък шансът някой да те забележи, но и когато мъничкото ти сърчице бие най-участено при всеки странен, приглушен шум... И не е зле да се оглеждаш!

Смятаме, че чашата отдавна е преляла! С тези два нечистоплътни подвида на човечеството, които всъщност са едно и също нещо - чорбарите-еничари и пернишките орки, не може да става дума за никакви обединения и за никакъв общ знаменател. По никакъв признак и по никакъв повод. Няма вече "ултраси и нормални", няма вече "хулигани и майки с колички", няма "симпатични семейства с деца и озверели лумпени", всички тези лайняни утайки, които делят един сектор и пеят едни песни, като "Гунди е разложен труп", "Гунди е шофьор", "К** за Левски", "Смърт за Левски", които непрестанно и перманентно се гаврят с паметта на починали хора и произвеждат единствено и само омраза и разруха, за тях само и единствено НАСИЛИЕ! Навсякъде и по всякакъв повод! С всякакви средства!

Един ще победи и това ще сме ние!