Бившият национален селекционер Христо Бонев мина в атака по отношение на работата на Лотар Матеус и играта на “трикольорите” в евроквалификацията с Швейцария (0:0).
 
“Като чух какви ги е свършил Матеус, така подскочих, че щях да си прасна главата в гредата на южната врата на “Лаута”. Електричката ми каза, че Лотар го пуснал в 80-ата минута със заръката да им пази десния бек, че пробивал опасно. Вместо да нападаме, ние се браним”, заяви Бонев.
 
“България нямаше нищо да загуби, дори ако в последните минути се бяхме хвърлили да бием и бяхме паднали. За Лотар Матеус беше по-важно да си напише във визитката, че е направил 0:0 срещу Хицфелд. Сега всички му ръкопляскат, че уж направил голям мач. Пламен Марков го оплюха за равен с Италия, а Матеус го хвалят”, допълни Зума.
 
“Ако ще я караме така, по-добре българин да е треньор и спестените пари да отидат за детски турнири и за развитие на школите, които са в окаяно състояние. Стига обаче някои от мушмороците под Боби Михайлов да не ги откраднат”, завърши почетният президент на Локомотив (Пловдив)./БЛИЦ