Хип хоп изпълнителите Gem и Alex P зарадваха многобройните си фенове с нов свеж хит за началото на пролетта. Парчето носи името “Искам”, зарежда с позитивизъм и определено влудява почитател(к)ите.
 
Текстът е дело на двамата рапъри. Музиката е изцяло на Gem. В клипа се появява и певицата Меги, която допълнително енергизира песента с приятните си бек вокали и предизвикателната си визия.

Впечатляващата намеса на внушителния 222-сантиметров американски баскетболист от “Левски” Прийст Лодърдейл разтърси допълнително цялостната картина. Говори се, че атрактивният Пи Ел е отхвърлил куп предложения да участва в музикални клипове, което е сигурен признак за силното влияние на "Искам" върху него. Силното въздействие на видеото се допълва и от участието на наелектризиращите балерини, част от които са работили за Азис.

Танцьорките Александра Иванова, Лора Кокенова, Севелина Алексиева и Милена Ангелова направиха истинско шоу по време на снимките. За отрицателно време те се превърнаха в едни от най-желаните от интернет меломаните.

Аудио записът е осъществен в La Boss studio, а обработката е дело на Studio Buster. За високото ниво на професионализъм и при режисурата и монтажа основна заслуга има Bash Motion.

Gem и Alex благодарят на „Мебели Италия“ и на целия екип от над 30 души, които помогнаха видеото да стане факт.