Димитър Бербатов загуби титулярното си място в последните мачове на Манчестър Юнайтед. Мениджърът Сър Алекс Фъргюсън говори по темата преди мача с Болтън и заяви, че разбира проблемите на българина, но за момента не може да му гарантира титулярно място.

"Много е трудно да обясниш на един футболист защо не играе редовно. Дори и да ти каже, че те разбира, всъщност не е така. Играчите просто искат да са на терена. Аз бях същият. Съчувствам на Бербатов, но той ще получи своите мачове. Важното е, че той е наясно колко е ценен за нас. Може да играе още срещу Болтън, ако преценя", коментира наставникът на "червените дяволи".

”Просто в момента двойката Уейн Рууни – Хавиер Ернандес се представя много добре и засега Бербатов не е титуляр. След 2-3 седмици нещата може да се променят”, добави шотландецът.

В днешния си брой вестник “Сън” отново пише, че към Бербо има интерес от Ювентус. Преди дни се появиха информации за Дженоа.

Манчестър Юнайтед приема Болтън в 17 часа днес, като за гостуващия тим в последно време Мартин Петров започна да връща титулярното си място./БЛИЦ