Лидерът в класирането на италианската Серия “А” Милан се издъни у дома срещу последния в класирането Бари. Двата тима завършиха наравно 1:1 под проливния дъжд на "Сан Сиро". Звездата на “росонерите” Златан Ибрахимович бе изгонен и може да пропусне дербито срещу бившия си отбор Интер. В следващия кръг Милан играе с Палермо, а след това с Интер. Заради грубия фаул и директния червен картон Златан може да бъде наказан и за 2 мача, което ще го извади от дербито с "нерадзурите".

През първото полувреме малко изненадващо Бари поведе. В 39-ата минута Гергели Рудолф се разписа след пас на Серхио Алмирон.

В 47-ата минута Робиньо прати топката във вратата, но страничният рефер маркира засада. Малко след това гол на Златан Ибрахимович също бе отменен, но заради игра с ръка. Нападателят получи жълт картон. В 73-ата минута нервите на Златан не издържаха и той влезе грубо в краката на бранител на Бари, за което получи директен червен картон.

В 82-ата минута резервата Антонио Касано спаси своите от пълен срам, след като засече подаване на Антонини и вкара за 1:1.

Милан продължава да е лидер във временното подреждане с актив от 62 точки, а Бари остана последен с едва 17.