Валери Божинов и Николета Лозанова са си заснели порно клип, съобщиха пред БЛИЦ приближени до футболиста. Еротичната лента била дълга не повече от две минути. На нея се виждало как брюнетката се съблича и остава чисто гола, след което Божинов започнал да й прави орална любов. В този миг клипът свършвал.
 
“Валери и Николета обичат да се заснемат. После трият клипа, след което следва нов и така нататък. Той е показал единия от клиповете на един от най-добрите си приятели. Но за нищо на света няма да го пусне на други хора или пък да признае, че с Николета се вживяват в ролите на порноактьори”, заявиха приближени на Божинов.
 
Нападателят, който отпадна от сметките на националния селекционер Лотар Матеус за контролата с Естония, не намира в отчайваща форма. Поради тази причина Валери рядко влиза в игра за клубния си тим Парма.
 
Божинов обаче не губил самообладание и обичал да се шегува със себе си, твърдейки: “В момента вкарвам само на тренировките и на...Николета, когато двамата си играем на нападател и вратар!”