ПФК Литекс в лицето на президента Трифон Попов отговори меко казано по циничен начин на информацията, която колегите от “Тема спорт” публикува днес. Челният материал на вестника е озаглавен: “Гриша Ганчев бесен на Любо”.
 litex1.JPG
Побеснелият г-н Попов нарича журналистите от “Тема спорт” помияри и с насрани задници. Просташкият език продължава с пълна сила в последния абзац, където Попов е стигнал дъното на морала, определяйки колегите от спортния ежедневник като онанисти. Този, който е написал увода в официалния сайт на Литекс, обаче явно не е внимавал в час по български език, ако изобщо е ходил на училище. В първото изречение е допусната грешка, която и второкласници няма да направят – думата “относно” е написана...”отностно”.  Убедени сме, че веднага, след като прочетат нашия материал, работещите в официалния сайт господа веднага ще влязат вътре в материала, за да си оправят гафа... Ние обаче заснехме автентичния текст и го показваме на нашите читатели.
 
Та ето какво пише в сайта на Литекс:
 
Злобата и завистта са присъщи на онанистите
 
Президентът на Литекс Трифон Попов взе отношение отностно лъжливите и обидни квалификации за отбора и треньора Любослав Пенев в медиите.
„За пореден път на комплексираните злобни помияри в българската спортна журналистика им лъснаха голите насрани задници." , започна Попов. „Измислиха си информация, че храним футболистите с ябълки!!! Може и да са прави нищожествата... Цената на скрапта доста се повиши и не е рентабилна. А относно "физкултурника" - там където неговото име е записано със златни букви, те не са били и в най-мокрите си сънища. Но това е злобата, омразата и завистта. Тя е присъща на онанистите и некадърниците. Желая им да са живи и здрави!"
П.П :И следващия път като лъжете, си пишете имената! Нали сте мъже!