Бившият футболист на Сливен Васил Велев се похвали пред БЛИЦ, че преди няколко часа от ЦСКА са му превели близо 22 000 лева. Както е известно, халфът, който в момента защитава екипа на Видима-Раковски, осъди "войводите" в края на миналата година. Така тимът на Йордан Лечков бе задължен да изчисти дълга към играча. Велев имаше да получава 8 заплати и 10 премии.

"Доживях! Не мога да повярвам, че си получих парите, това е истинско чудо. Радвам се, че най-после правдата възтържествува", заяви Велев пред БЛИЦ.

"ЦСКА ми преведоха сумата. Парите в момента са при съдията-изпълнител Милен Бъзински, който ще ми ги даде. Наистина се бях отчаял и не вярвах, че ще си получа заработеното", добави Велев.

Парите за играча идват от ЦСКА, тъй като "армейците" още чистят дълга си към Сливен за трансферите на Иван Стоянов, Костадин Стоянов, Здравко Чавдаров и Коста Янев на "Армията". Днес "червените" са превели транш на "войводите", сметките на които бяха блокирани именно заради Велев. 22 бона автоматично отиват за него, а останалите са за Сливен.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ