Черно море не успя да спечели втората контрола от зимната си подготовка. Елитният тим направи 2:2 с Несебър, а дошлият на проби Цветан Чурлинов отбеляза гол. Интересното е, че и четирите попадения паднаха до 30-ата минута.

Домакините от Несебър поведоха набързо с 2:0. В 4-ата минута вратарят на “моряците” Петър Денчев фаулира Янчев в наказателното поле и “делфините” получиха дузпа. Яшар вкара за 1:0. Пет минути по-късно Колев засече центриране с глава и удвои.

Черно море натисна и бързо върна гола. Адемар центрира в 16-ата минута и Чурлинов намали на 1:2. Адемар бе в центъра на изравнителния гол в 29-ата минута. Той стреля със странична ножица, топката стигна Ратников, който от няколко метра се разписа за 2:2.

И през второто полувреме Чурлинов направи добро впечатление, като се включваше активно в атаките и дори удари греда. В 81-ата минута надеждата на Черно море Румен Николов имаше шанс да донесе успеха на своя тим, но стреля неточно.

В първата си контрола елитният тим би с 5:0 Светкавица. Следващият мач на момчетата на Стефан Генов е на 31 януари с Черноморец-Поморие./БЛИЦ

Черно море: Денчев, Андреев, Ал. Александров, Дяков, Тиаго, Ратников, Петков, Илиев, Георгиев, Адемар, Чурлинов (Пиргов, Будинов, Трифонов, Колев, Стоянов, Николов, Божилов, Атанасов, Капитанов, Николов).