Локомотив (София) победи с 4:1 Вихрен в контрола, играна в Сандански. Така "железничарите" стартираха 2011 година с победа.

Головете за селекцията на Диян Петков вкараха Александър Манолов, Румен Горанов и Юсеф. Кръстев пък си отбеляза автогол. Точен за Вихрен бе Захариев.

Първото попадение във вратата на домакините падна в 23-ата минута, когато при остро центриране отляво на юношата на Манчестър Юнайтед Джемал Джонсън, топката бе отклонена с глава от защитник на Вихрен, стигна до включилия се Александър Манолов, който откри резултата - 0:1.

В 41-ата минута Искрен Писаров подаде по земя на Румен Горанов, който удвои преднината на Локо (Сф). Само две минути по-късно домакините от Сандански уцелиха греда. Ребреев стреля от далечно разстояние, Пейков със сетни усилия успя да отклони, а топката се удари в напречната греда.

До края на полувремето "железничарите" стигнаха до класическа преднина. В 45-ата минута се получи неразбирателство в защитата на Вихрен, Кръстев пробва да изчисти топката, която се разходи по голлинията, но уцели собствения си вратар, който си вкара кълбото в мрежата - 0:3.

В 65-ата Владислав Романов центрира към Владимир Манчев, бившият нападател на ЦСКА стреля, вратарят изби, но топката попадна в Юсуф и той от точката на дузпата вкара с плътен удар за 4:0.

Домакините стигнаха до почетно попадение в 88-ата минута. Захариев пребори Върбанов, отне му топката, влезе в наказателното поле, след което стреля по земя в долния десен ъгъл на вратата на "железничарите" за крайното 1:4. /БЛИЦ