БЛИЦ се свърза с Йордан Лечков, който заяви, че няма коментар и не знае, че Венци Живков е глобен. Както по-рано ви информирахме, ЦСКА беше уличен, че плаща дълга си към Сливен по нерегламентиран начин. На изпълнителния директор на "армейците" Венци Живков бе наложена глоба в размер на 1200 лева от частен съдебен изпълнител, който не е получил отговор по какъв начин "червените" са превели сумата от 100 000 лева на Сливен, тъй като сметките на "войводите" в над 30 банки са запорирани от 14 декември насам.

"Нямам коментар, не знам нищо за глоба на Венци Живков. Сумата е постъпила в ОФК Сливен", сподели Лечков.

Частният съдебен изпълнител Милен Бъзински е наложил запор върху всички вземания на отбора на Йордан Лечков заради дълг към футболиста Васил Велев. Според решение на съда от 29.11.2010 година Сливен дължи на играча сума в размер на 19 120,80 лева плюс лихва от близо 1000 лева.

"Какъв е този Васил Велев? С какво го запомнихте като беше в Сливен - че разгряваше в няколко мача ли", бе коментарът на Лечков за Велев, който осъди Сливен, а сега играе във Видима-Раковски.

"Сливен е най-коректният клуб в България. Нямаме заеми, имаме собствена база, както и школа за собствени млади футболисти. Целта ни си остава запазване на мястото в "А" група, което го гарантирам на феновете и на сливенската общественост", каза още Лечков. /БЛИЦ