Прословутата мениджърка на Гара Дембеле Мадам Ба заплаши звездата на "Левски" със съд. Както е известно, нападателят на "сините" преди месеци е подал документи във френската футболна федерация за прекратяване на договора си с агента, който го доведе през лятото на "Герена" от Локомотив (Пловдив). Вчера Мадам Ба, която е майка на играчите на "смърфовете" - братята Самир и Юнес Бенжелюн, докара в "Левски" още един от клиентите си - Базил Де Карвальо. На първата тренировка за 2011 година босът Тодор Батков нападна въпросната мениджърка, обвинявайки я, че спъва трансфера на Дембеле в чужбина.

"Ако се стигне до съда или до ФИФА, проблемът ще е той, а не аз. Защото в правилата на ФИФА се казва, че ако имаш договор с агент, ти трябва да си с него, докато договорът изтече. Такива са правилата", заяви Мадам Ба.

"Нямам проблем с Гара, защото аз го взех, когато той не играеше. Доведох го в Локомотив (Пловдив). По това време не беше звезда, а просто един играч. След това "Левски" го взе, така че си свърших работата. И сега вече е голяма звезда и прави проблеми", продължи пред "Гонг" френската мениджърка.

Мадам Ба се изказа ласкаво за новото попълнение на "Левски" Базил Де Карвальо. "Базил е добър играч. Добро момче е, и има добър манталитет и отношение. Надявам се, че ще се справи в "Левски". Добър футболист е и може да вкарва голове. Това е неговата работа. Мисля, че Базил също ще е много добър футболист за "Левски", каза Мадам Ба.

"За момента Юнес Бенжелюн е в Локомотив (Пловдив), но ако от ръководството на "Левски" кажат, че го искат, няма проблем. Мисля, че двете ръководства могат да се разберат. Юнес иска да дойде, защото "Левски" е добър клуб. Но може би Коко Динев не иска да го пусне, не знам", завърши мениджърката. /БЛИЦ