Със създадена във "Фейсбук" група феновете на Бешикташ призовават всеки да дари по една турска лира (1 лев), за да може ръководството на "черните орли" да привлече най-добрия в момента футболист в света - аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси.

Някои от участниците в групата вече са изявили желание да дарят по 1000 турски лири, а имало и такива, които са били готови да участват с миза от 10-15 000 турски лири.

Има и такива участници в чата, които не вземат на сериозно идеята, като подписал се с никнейм НАСА предупреждава от името на американската космическа организация: "Не закачайте звездите".

Феновете на Бешикташ изпаднаха в еуфория след като ръководството привлече Уго Алмейда и Симао Саброса, които заедно с Гути и Рикардо Куарешма ще придадат латиноамериканския стил в турското първенство. След все по-усилено коментирания трансфер на Валери Божинов при "черните орли", феновете на турския гранд вече не искат и да чуват за мераците на Кристиано Роналдо да играе през пролетта на стадион "Исмет Иньоню".
МЕХМЕД ХОДЖОВ/БЛИЦ