Положението в Сливен никак не е розово. БЛИЦ разбра, че някои от футболистите са заплашили Йордан Лечков със съд. Настроението в лагера на "войводите" е минорно след поредната загуба. В събота и Калиакра успя да бие Сливен, който е на 14-ото място в "А" група с едва 10 спечелени точки от 14 кръга.

"Писна ни вече, дължи ни по 8 заплати, махаме се през зимата. Поне да спре да не ни отправя напразни обещания. Скоро ще стане една година от победата ни над "Левски", а още не сме взели нито лев за успеха. Смешна работа. През зимната пауза много от нас ще си намерят нови клубове и в Сливен ще останат само юноши. По всичко личи, че отборът ще изпадне", заяви разстроен играч на "войводите", който добави, че някои от футболистите са готови да съдят Лечков по примера на Илия Илиев.

Както е известно, бившият халф на Сливен успя да се пребори за правата си, а сега играе в Славия. Илиев осъди Лечков заради неизплатени няколко заплати.

"През следващата година в Източната "Б" група ще е много яко. Там ще сме ние с Дунав, Доростол, "Ботев" (Пловдив), Добруджа, Несебър...", е един от коментарите на фен на Сливен във форума на клубния сайт. Привърженикът явно също вече е осъзнал, че "войводите" нямат шанс да запазят мястото си в "А" група. /БЛИЦ