ЦСКА (Москва) се класира за 1/16-финалите в Лига Европа, след като победи с 3:1 Палермо в група "F". Московчани губеха в резултата след първото полувреме, но с три гола в рамките на десет минути в началото на втората част стигнаха до обрат.

Гостите от Палермо първи откриха резултата в 10-ата минута, когато Масимо Макароне засече с глава центриране на Фабрицио Миколи. В 32-ата минута обаче италианците останаха с намален състав, след червен картон за Ночерино. В 47-ата минута Кейсуке Хонда се възползва от добър пас на Зоран Тошич и изравни. В 50-ата минута Томаш Нецид направи 2:1, а отново той в 55-ата минута получи хитър пас от Хонда и подпечата успеха на своя тим за 3:1.

В другия мач Спарта (Прага) записа изключително ценен успех при гостуването си на Лозана - 3:1. Домакините първи откриха резултата, но допуснаха пълен обрат и подариха успеха на своя съперник. Катц откри резултата още в 5-ата минута, засичайки центриране от корнер. Чехите обаче възстановиха равенството в 45-ата минута с попадение на Вилфред. През второто полувреме с голове на Квауке в 75-ата и отново Вилфред в 90-ата минута гостите обърнаха резултата до 3:1 в своя полза. ЦСКА е лидер в групата с 12 точки и остава начело в класирането. На второ място е Спарта (Прага) със 7, трети е Палермо с 3, Лозана е на дъното с 1 точка./БЛИЦ