Сръбският национален вратар Владимир Стойкович проговори за първи път след инцидентите във вторник, когато бе прекъсната евроквалификацията с Италия. Стражът бе нападнат преди двубоя в Генуа от фенове на Цървена звезда и дори не бе на резервната скамейка на Сърбия.

Треньорът на Италия Чезаре Праднели разкри, че Стойкович е бил намерен да се крие в италианската съблекалнята, като е “треперил като лист”, тъй като се е страхувал за сигурността си.

“Бях нападнат от хора, които не обичат сръбския национален отбор. Щастлив съм, че от клуба и феновете ми ме подкрепиха. Това е най-важното. Всичко друго е второстепенно”, каза Стойкович. “Партизан е в Шампионската лига и аз трябва да се концентрирам върху предстоящите мачове на отбора”, завърши вратарят.

Докато Стойкович бе в центъра на уникалните скандали, съпругата му - Бояна, бе звезда на модно ревю. “За целия този ужас научих от медиите. Слязох от сцената и ме попитаха, дали Владо е добре. Репортерите видяха, че съм изненадана, но побързаха да ми кажат, че той е добре. Не вярвах, докато не се чухме през нощта”, каза красивата Бояна./БЛИЦ