В треньорския щаб на Черно море очакват тежък мач срещу Левски в понеделник. Помощникът на Велизар Попов - Стефан Генов, сподели впечатленията си от представянето на "сините" срещу Гент снощи. Избраниците на Ясен Петров победиха белгийците с 3:2 в първи мач от Група "C" на Лига Европа.

"Наблюдавахме много интересен мач снощи. Само суперлативи за играта на Левски срещу Гент. Представиха се по възможно най-добрия начин. Въпреки че бяха догонващи в резултата, на два пъти изравниха и успяха да се поздравят с победата. Публиката на Левски си изигра своята роля. Точно в такива моменти трябва де се подкрепя отбора", каза Стефан Генов.

"Очаквам много трудна среща в понеделник. Няма да ни е лесно, тъй като Левски се представя добре напоследък. Направиха силна селекция, играят добре. Ние се радвахме, че ще имаме повече време да възстановим някои от играчите, но отново има такива, които се контузиха. Въпреки това съм оптимист и смятам, че няма да загубим", добави пред "Гонг" Генов.

Той не спести суперлативи и за звездата на Левски Гара Дембеле - "Отличен футболист на едно високо европейско ниво. Не само Дембеле е заплаха за нас. Имат и други отлични футболисти. Не може да се омаловажи класата и на останалите." /БЛИЦ