Опитният халф на Левски Александър Александров бе много доволен след победата с 3:2 над Гент в първия мач от груповата фаза на Лига Европа. Кривия започна титуляр двубоя срещу белгийците като остана на терена до 76-ата минута, когато отстъпи мястото си на Мариян Огнянов.

"Излязохме на терена, за да победим, успяхме. От началото на сезона показваме колективен дух, това е най-важното. Когато сме единни, всичко върви добре", заяви халфът на "сините".

"На терена показахме истински левскарски дух като успяхме да обърнем резултата срещу един доста труден съперник. Победата ни е заслужена. Беше много бърз мач, атака след атака. Гент не ни изненадаха. Знаехме, че от статични положения са силни и така ни отбелязаха втория гол. Той беше може би резултат от наша колективна грешка, но всичко завърши добре и това е най-важното", коментира Александров.

"Играя там, където ме сложат. Моята работа е да помагам в такива мачове. Слаби противници няма. И в бъдеще играем мач за мач, а е много добре, че тръгнахме с победа и за самочувствието ни. Надявам се да продължим да играем така добре. Важното е да радваме тази публика, която дойде и ни подкрепяше както винаги в трудни моменти. Във футбола няма минало, има бъдеще", завърши Кривия. /БЛИЦ