Съперникът на Левски в груповата фаза на Лига Европа Гент въобще не се притеснява от пълния стадион, който очаква тима утре вечер. “Сините” посрещат белгийския тим от 20,00 часа на стадион “Георги Аспарухов”, който се очаква да бъде пълен до краен предел, след като са продадени почти всички билети.

Треньорът на гостите Франки Дюри противно на очакванията заяви, че не се притеснява от евентуални пълни трибуни.

“Ние също се надяваме стадионът да е пълен, тъй като атмосферата ще е добра. Дано домакините успеят да напълнят трибуните. След мача ще ви кажа как ще ни повлияе това. Срещу Фейенорд играхме на пълен стадион при феноменална атмосфера, надявам се и утре да е така. Доколкото знам ще дойдат около 50 наши фена, но са темпераментни и ще викат колкото 1000”, каза треньорът на Гент на официалната си пресконференция.

“Очаква ни труден мач, защото Левски е силен отбор. В момента е в добър период, не му липсва увереност, има 15 точки от 18 възможни в първенството. Играхме с Динамо Киев и Фейенорд. От Динамо отпаднахме логично, но Левски е по-добър в сравнение с Фейенорд, който отстранихме в плейофите. Българският отбор в момента е на по-високо ниво, особено представянето на нападателите. Гара Дембеле пресира много, дори и вратаря, видях и други добри неща в тима. Фейенорд е по-млад отбор, Левски има повече опит и увереност. Да, видях и лоши неща при българите, но днес няма как да ви ги кажа. Надявам се утре да се възползваме от тях на терена. Преди началото на мачовете нашите шансове и тези на Левски са равни – по 25%. Спортинг и Лил са натрупали опит дори и в Шампионска лига, което ги прави фаворити в групата”, завърши треньорът на белгийския тим./БЛИЦ