Брага сътвори първата сензация в плейофите на Шампионската лига. Португалският тим се класира за груповата фаза, след като отстрани Севиля. Брага победи на реванша с 4:3 в Испания и след 1:0 в първия мач ще участва сред най-добрите отбори в Европа.

В 30-ата минута Сезар от Брага напредна, отправи силен удар, който не бе избит добре от Палоп и при добавката Матеус откри резултата. В 58-ата минута Матеус центрира добре и Родриго Лима от воле вкара втори гол за Брага, който на практика реши изхода на мача.

От този момент домакините се нуждаеха от 4 попадения, за да се класират напред. Отборът показа дух и се хвърли в атака и в 60-ата минута Луиш Фабиано проби в наказателното поле и намали до 1:2. В 63-ата минута изстрел от малък ъгъл на Хосе Карлос тресна напречната греда. Хесус Навас също пропусна, а в 84-ата минута той успя и да се разпише за 2:2. Само минута по-късно обаче Родриго Лима вкара трети гол за Брага след грешка в отбраната на испанците, а в последната минута отново той доведе резултата до 2:4. В следващата атака Фабиано вкара нов гол за Севиля за крайното 3:4.

Севиля отпада от Шампионската лига и продължава участието си в груповата фаза на Лига Европа./БЛИЦ