Близо 2 часа и половина e продължила срещата на ръководството на ЦСКА, разбра БЛИЦ. По-рано ви информирахме, че след 20:30 часа се очаква Димитър Борисов да обяви кой сменя Павел Дочев.

Босът твърдо бе решил да уволни спеца заради поредицата слаби резултати. В 19:30 часа Борисов е събрал Управителния съвет и ги е накарал да се обадят на наставника и да му кажат, че вече не е треньор на отбора.

След дълги дебати обаче Борисов е бил разубеден от другия собственик Иво Иванов. Аргументът на втория бил, че няма алтернатива и е по-добре Дочев да води ЦСКА и срещу ТНС в четвъртък.

Така Борисов се навил да преспи и в понеделник да обяви решението. Това ще стане точно в 14 часа в официалния сайт на клуба.

Вече ви информирахме, че има голяма вероятност начело на "армейците" за пореден път да застане легендарният Димитър Пенев. БЛИЦ разбра, че има още едно име, което се пази в тайна и е доста изненадващо. В същото време Стратега е пожелал да води ЦСКА в тандем с Ради Здравков.
След разговорите си с Иво Иванов обаче Димитър Борисов може и да свири отбой и да даде още един шанс на Павел Дочев. Къде на шега, къде сериозно, той заявил, че ако Левски загуби от Черноморец не е изключено да не прави треньорски рокади в ЦСКА. /БЛИЦ