Треньорът на ЦСКА Павел Дочев даде отговори на някои наболели въпроси пред агенция БЛИЦ. Наставникът не е доволен от част от играчите, които според него нямат качества, за да са в отбора.

“Има много причини за равния с Видима-Раковски, които явно хората не ги интересува. Феновете са прави да недоволстват, че няма резултати и не може да победим, но как да го направим като нямам отбор. Срещу Видима на терена излезе половин ЦСКА, тъй като Грегъри Нелсън въобще не трябваше да играе, Еспозито - също. Контузиха се Мартин Дечев, Апостол Попов и Тиеро. Част от момчетата нямат нужния потенциал да са част от отбора, не може да се искат резултати с 4-5 човека, които играят на ниво. Никога няма да споменавам имена, но те си знаят, подразбрали са го”, каза треньорът.

“Има само една мускулна контузия в момента – на Костадин Стоянов. Прави впечатление, че по-често, да не кажа постоянно, са контузени чужденците, които дойдоха през лятото. Един Фабрицио Грило е с травма от първия ден, него няма как да съм го претоварил. Останалите явно са били контузени преди и като потренираха малко по-сериозно изпопадаха. Техните контузии не могат да лежат на моята съвест, аз не знам в какво състояние пристигат”, допълни наставникът.

“Руи Мигел тренира много усърдно през седмицата, свеж е. Затова играе и го предпочитам пред Димитър Илиев. Дадох шанс и на Митко, игра срещу Левски и срещу Черноморец и с Клифтънвил. В тези мачове нападението ни бе беззъбо, сякаш той не бе на терена. Третият нападател Дормушали Саидходжа на този етап не е дори и на нивото на Руи Мигел и Митко Илиев, затова не го пускам”, коментира Дочев за нападението на ЦСКА.

"Колкото и арогантно да звучи, въпреки неуспешните игри, не смятам, че съперниците ни надиграват. Прехвалените Левски и Черноморец не бяха по-добри от нас, просто реализираха след наши грешки. Вярно е, че в момента играчите на ЦСКА нямат самочувствие, правят грешки и това ни коства победите", завърши наставникът./БЛИЦ