ЦСКА може да има нов треньор до броени часове. След поредната издънка бъдещето на Павел Дочев не изглежда розово. Собствениците на клуба в лицето на "Титан" ще вземат решение за наставника, който може да бъде сменен още преди мача с ТНС в Лига Европа в четвъртък, научи БЛИЦ.

Още след края на мача с Видима-Раковски (2:2) спортният директор Емил Костадинов заяви, че при това положение трябва да има кардинални промени и отборът не може да продължава по този начин. Костадинов допълни, че ще има разговор с шефовете от “Титан”, ще даде своето мнение за трагичното представяне на тима, след което ще се вземе решение.

Треньорът Павел Дочев също не е далеч от мисълта да напусне “Армията”. Той в прав текст заяви, че е може да си тръгне, ако се смята, че е главният виновник за провала на отбора от началото на сезона.

Вече започнаха да се спрягат и евентуалните имена за заместници на Павел Дочев. Сред феновете се чуват имената на Стойчо Младенов, Любослав Пенев и Христо Стоичков, но най-вероятно е Димитър Пенев отново временно да спасява положението. Просто в момента ръководството на ЦСКА няма готов вариант за наследник на Павел Дочев.

Има вариант настоящият треньор да получи последен шанс срещу уелсците от ТНС, но при нова издънка, със сигурност ще бъде сменен./БЛИЦ