Треньорът на ЦСКА Павел Дочев за пореден път даде обяснения за играта на тима. Отборът направи 2:2 като гост на Видима-Раковски.

“Представянето на футболистите бе крайно разочароващо. Имахме няколко добри положения за гол, но не успяхме да решим мача в наша полза. Най-лошото е, че ние не сме в състояние да контролираме събитията на терена. Като цяло всичко, което се случва в нашия отбор е тъжна картинка. Днес трябваше да играят едни футболисти, а в крайна сметка на терена се появиха съвсем други. Грегъри Нелсън, Тиеро и Еспозито не бяха готови да играят и 30 минути. При нас всичко става, което не бива да се случва – контузиха се Дечев и Апостол Попов, всичко е наопаки. Работя с футболистите по цял ден, но въпреки това нещата не се получават. Затова трябва да променим нещо, иначe няма смисъл да продължаваме", заяви Дочев.

“Нормално е феновете да са недоволни от представянето на отбора, тъй като не успяхме да победим Видима. Привържениците имат право да искат оставки", каза Павел Дочев.

“Ако някой си мисли, че аз съм основната причина отборът да не върви, още сега ви казвам довиждане и си тръгвам. Дойдох с желание и амбиция нещо да променя. Животът ми в Германия е по-добър, жертвах всичко. Пак ви казвам, ако мислите, че аз съм виновен, съм готов да си тръгна. Причините за това състояние са много, не са от две или три седмици. Тук от месеци и години е работено лошо, осмелявам се да го кажа. Не може за няколко дни да се променят манталитет, професионализъм и условия. На всички ни се иска нещата да не са така, но в ЦСКА не е работено месеци и години професионално”, допълни треньорът на “червените”./БЛИЦ